Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Din 5 iunie se deschide și Castelul Bran

Publicat: marți, 2 Iunie 2020 , ora 16.05

Castelul Bran se redeschide vineri, cu respectarea unor măsuri stricte în contextul pandemiei, dar și cu un tur de onoare pentru turiștii care vor cumpăra bilete cu anumite numere norocoase, precum 1, 10, 100 sau 1000.


Dacă va fi cazul, la cerere, administratorii castelului vor pune la dispoziția turiștilor măști de protecție și mănuși de unică folosință, în momentul în care își achiziționează biletul de acces.


Turiștii trebuie să știe că traseele de urcare și de coborâre în Castelul Bran au fost delimitate cu ajutorul unor benzi de semnalizare, montate chiar de la casele de bilete. În plus, în spațiile închise cele mai expuse, unde își desfășoară activitatea personalul castelului, au fost montate lămpi UV.


Castelul Bran poate fi vizitat de marți până duminică, între orele 9.00 – 18.00, iar luni, în intervalul orar 12.00 – 18.00. Biletele pot fi achiziționate și online. 

Saviana Russu