Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Drumul CET-ului ar putea fi preluat de municipalitate, luna aceasta

Publicat: marți, 9 Iunie 2020 , ora 17.25
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Drumul CET-ului, din care s-a prăbușit o porțiune în 2017, ar putea fi preluat din această lună de municipalitatea brașoveană, care și-a anunțat această intenție încă de acum 4 ani. Însă, pentru acest lucru este nevoie de o Hotărâre de Guvern, care să treacă drumul din administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în administrarea Primăriei.


Această procedură de Hotărâre de Guvern este finalizată. Cred că a parcurs ultima fază de avizare de la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice Locale. Am primit răspuns de la Guvern că va intra în ședința de Guvern în următoarele zile”, a spus primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.



O dată preluat, municipalitatea va putea face investiții. În februarie 2017, o porțiune laterală din podul de pe acest drum s-a prăbușit și așa a rămas, cu parapete din plastic și restricții de tonaj și de viteză.

Adina Chirvasă