Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Din această săptămână a fost deschisă și filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene

Publicat: vineri, 12 Iunie 2020 , ora 17.38
Sursa foto radiochisinau.md
Sursa foto radiochisinau.md

Veste bună pentru cei mai mici dintre cititori! În curând, vor putea să împrumute cărțile dorite chiar de la secția destinată lor - Filiala pentru Copii și Tineret. Secția a fost deschisă chiar din această săptămână. Într-o primă etapă, ea funcționează doar pentru partea de restituiri.


Pentru împrumuturile noi, de săptămâna viitoare sperăm, într-una din zile, să anunțăm că se pot face și aceste împrumuturi. Sperăm ca și copiii, chiar dacă acuma au intrat oficial în vacanță, să vină și ei către bibilotecă pentru că lecturile sunt întotdeauna utile și eu cred că vor găsi tot ce le trebuie la bibliotecă”, a spus directorul Bibliotecii Județene George Barițiu, Daniel Nazare.



Restituirile se poat face pe parcursul a două ore pe zi, respectiv între 10.00 și 12.00, luni, miercuri și vineri, și între 16.00 și 18.00, marți și joi. Pentru moment, spațiul de joacă al secției rămâne închis pentru micuți.

Adina Chirvasă