Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cum pot obține elevii cardurile pentru mijloacele de transport în comun, cu care vor merge gratis cu autobuzele RAT

Publicat: luni, 15 Iunie 2020 , ora 16.22
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Elevii pot merge gratuit cu mijloacele de transport în comun, iar reprezentanții RAT au anunțat deja că eliberează și încarcă prin toate punctele de vânzare cardurile de transport ale acestora. Cei care doresc emiterea unui card de transport nou sau încărcarea unui abonament lunar gratuit pentru elevi trebuie să se prezinte la orice punct de vânzare al RATBV.

Avem două situații. În cazul elevilor care au carte de identitate, aceștia se pot prezenta singuri, cu carnetul de note vizat pentru anul școlar 2019 - 2020 cu rubrica domiciliului completată, cu cartea de identitate asupra lor și cu cererea tip completată. În cazul în care elevii nu au carte de identitate, părinții, tutorii sau reprezentanții lor legali se prezintă la punctul de vânzare având asupra lor carnetul de note al elevului, cererea tip completată - este un alt model care poate fi descărcat de pe site”, a precizat purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Stefan.



Ambele modele de cerere pot fi descărcate de pe site-ul RAT Bv. Atenție! Cardul este nominal și netransmisibil, fiind valabil doar însoțit de carnetul de elev, completat cu toate datele la zi și vizat. Elevii au obligația de a valida cardul de transport la fiecare urcare într-un mijloc de transport, au mai anunțat reprezentanții RAT Brașov.

Adina Chirvasă