Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tratament balnear, doar cu programare

Publicat: marți, 16 Iunie 2020 , ora 11.47
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

Doar pacienții care au temperatura sub 37,3 grade, purtând mască de protecție și protecție pe încălțăminte vor fi primiți în unitatea balneară, pentru consult, potrivit Ordinul ministrului Sănătății publicat în Monitorul Oficial.

De asemenea, în document sunt specificate toate măsurile care trebuie luate pentru limitarea răspândirii virusului SARS CoV2, începând de la cele de igienă, obligatorii pe tot parcursul duratei de tratament, și asigurarea circuitelor pentru pacienți și personalul medical, cât și de distanțare fizică între pacienți și între echipamentele medicale folosite la kinetoterapie.

Accesul în cabinetele de consultații și tratament fizic nu este permis pacienților însoțiți de aparținători. Fac excepție pacienții cu dizabilități care au nevoie de însoțitor, pacienții minori sau pacienții cu afecțiuni grave care obțin acceptul medicului curant.

Camelia Vlad