Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pisică salvată de pompierii brașoveni după ce a căzut într-o fântână

Publicat: marți, 16 Iunie 2020 , ora 12.53
Sursa foto ISU Brașov
Sursa foto ISU Brașov

Pompierii brașoveni au participat la o acțiune dificilă în această dimineață pentru salvarea unei... pisici. Motanul năzdrăvan a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri, în localitatea brașoveană Dumbrăvița.


S-au deplasat pe strada Mare din localitate o autospecială cu apă și spumă, un container multirisc și autoscară. Operațiunea de salvare nu a fost ușoară, datorită adâncimii dar și diametrului mic al puțului care nu le-a permis pompierilor să folosească aparatul de respirat.


„Soluția a fost una singură: un pompier a coborât cu troliul și a recuperat motanul. După sperietura prin care a trecut, pisicul a primit numele Tom și a fost adoptat de colegii noștri din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Brașov”, a spus maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video ISU Brașov
Radio România Brașov FM