Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune, la Brașov

Publicat: marți, 16 Iunie 2020 , ora 15.01
Sursa foto arhivă / Facebook / Primăria Brașov
Sursa foto arhivă / Facebook / Primăria Brașov

Atenție, brașoveni! În 18 iunie, angajații Electrica vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune. Lucrările vor traversa strada Prundului, la intersecția cu strada Spătarul Luca Arbore.


Pentru a nu bloca circulația rutieră, săpătura de traversare se va efectua pe jumătate din suprafața carosabilă și mai apoi, pe cealaltă jumătate, lucrarea desfășurându-se pe o stradă cu sens unic, anunță reprezentanții Electrica.


Lucrările se vor realiza între 08:00-16:00, accesul fiind liber atât pentru pietoni, cât și pe suprafața carosabilă.


Lucrarea are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționarea rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Adina Chirvasă