Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cererile pentru revenirea copiilor în creșe și grădinițe, depuse până în 19 iunie

Publicat: miercuri, 17 Iunie 2020 , ora 11.55
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Atenție, părinți! Dacă doriți ca ai voștri copii să revină în creșele sau grădinițele de stat, trebuie să faceți o cerere către unitatea de învățământ, până în data de 19 iunie.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Brașov au precizat că unitățile de învățământ preșcolar de stat pot fi redeschise în perioada vacanței de vară a copiilor, dar, cu mai multe condiții, conform ordinelor emise.


Cererile vor fi centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Brașov și vor fi transmise autorităților publice locale pentru a decide, prin consultare, asupra listei unităților de învățământ preșcolar de stat care vor organiza activități recreative cu copiii în perioada vacanței de vară. Însă, acest lucru va fi decis în funcție de numărul de cereri, capacitatea unității de învățământ, respectarea strictă a prevederilor legale în vigoare.


Lista cu unitățile de învățământ preșcolar care se vor deschide în perioada verii va fi publicată de către Inspectoratul Școlar Județean Brașov. Dacă există cereri după data de 19 iunie, acestea vor fi depuse direct la unitatea de învățământ.

Adina Chirvasă