Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacolele în aer liber se mută din Piața Sfântul Ioan, la Bastionul Țesătorilor și în curtea Operei

Publicat: miercuri, 17 Iunie 2020 , ora 12.18
Sursa: Foto 1 - arhivă / Foto 2 - Opera Brașov
Sursa: Foto 1 - arhivă / Foto 2 - Opera Brașov

Piața Sfântul Ioan nu va mai fi scenă deschisă pentru artiști. Asta pentru că instituțiile de cultură din subordinea Primăriei se mută la Bastionul Țesătorilor sau în propria curte.


Astfel, Teatrul „Sică Alexandrescu”, Teatrul pentru Copii „Arlechino” și Filarmonica vor avea programate spectacole la Bastionul Țesătorilor, care redevine, din această vară, unul al artiștilor. Opera, în schimb, va prezenta spectacole în curtea din strada Bisericii Române.


„Trebuie să ținem cont de faptul că avem experiența weekend-ului trecut când, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a trebuit să luăm decizia suspendării anumitor spectacole programate”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai.


În aceste condiții, Filarmonica va avea spectacole în serile de marți și joi, Teatrul „Sică Alexandrescu”, în cele de vineri și duminică, iar Teatrul pentru Copii „Arlechino”, în diminețile de sâmbătă și duminică.


Opera are programate evenimente în serile de joi și sâmbătă, precum și câte două spectacole duminica.

Adina Chirvasă