Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Guvernul își propune să aloce Brașovului fonduri fără precedent pentru obiectivele de investiții din județ, susține Ludovic Orban

Publicat: vineri, 19 Iunie 2020 , ora 11.48

Guvernul își propune să aloce Brașovului fonduri fără precedent pentru obiectivele de investiții din județ. Afirmația a fost făcută de premierul Ludovic Orban, aflat astăzi în vizita pe șantierul Lotului de Autostradă Râșnov – Cristian.


Brașovul este un punct extrem de important pentru România și în mod normal toate aceste conexiuni pe infrastructura de transport rutier, feroviar și aerian trebuiau făcute mai demult. Ne propunem să alocăm sume fără precedent pentru obiectivele de investiții pentru Brașov și nu pot să nu vă aduc aminte că am trecut și eu pe la Ministerul Transporturilor și asta mă face să înțeleg mai ușor problemele care există la Ministerul Transporturilor și din cauza asta domnul ministru Lucian Bode are în mine un susținător extrem de puternic și pe care se poate bizui în orice moment”, a spus Ludovic Orban.



Din punct de vedere al așezarii geografice, județul Brașov reprezintă cea mai bună alternativă pentru infrastructura de transport din România, a mai spus Ludovic Orban.


Obiectivul nostru este să realizăm toate conexiunile de care are nevoie Brașovul si nu numai Brașovul, de care are nevoie România, conexiunile dintre Brașov și Coridorul IV european prin Autostrada Brașov – Sibiu, să realizăm legătura dintre Brașov și București prin tronsonul de autostradă Comarnic – Brașov și, nu în ultimul rând, să asigurâm o legătura mai bună între Moldova și Brașov”, a adăugat Ludovic Orban.


Radio România Brașov FM