Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ludovic Orban despre situația Covid-19 la Brașov

Publicat: vineri, 19 Iunie 2020 , ora 15.29
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Premierul Ludovic Orban spune că, deși Brasovul este lider în ce privește numărul de îmbolnăviri de la adoptarea măsurilor de relaxare, situația din județul nostru nu este, totuși, una îngrijorătoare.

Acuma să fim cinstiți, e o creștere totuși rezonabilă, nu este o creștere care să ne sperie încă. Din cauza măsurilor de relaxare au crescut interacțiunile între oameni. Oamenii se întâlnesc mult mai des, intră în contact mult mai des, fie la locul de muncă, fie în mijloacele de transport, fie în hotel, fie pe plajă, fie pe terase și, în măsura în care nu lasă garda jos, ei pot sa controleze riscul de răspândire”, a spus Ludovic Orban, aflat într-o vizită de lucru la Brașov.


Premierul a adăugat că nu este nevoie, în acest moment, să se ia măsuri mai drastice la Brașov, chiar dacă, în primele trei luni, județul nostru a strâns mai puțin de 750 de cazuri de îmbolnăvire, iar în ultimele trei săptămâni au fost alte aproximativ 400. 

Sorin Țârcă