Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

5 cazuri de infectare Covid la Electrica

Publicat: vineri, 19 Iunie 2020 , ora 15.35

5 cazuri de infectare Covid la Electrica au fost confirmate de reprezentanții filialei de la Brașov. Potrivit acestora, 2 dintre angajații din sediul central al companiei au simptome ușoare, iar ceilalți trei sunt asimptomatici.

De altfel, în această săptămână, între 15 și 18 iunie, activitatea Centrului de Relații cu Utilizatorii a fost suspendată, iar în acest interval a fost făcută dezinfecția spațiului și a fost testat personalul de aici. Rezultatele testelor au fost negative, susțin reprezentanții Electrica.

În continuare, între alte măsuri, Electrica a dispus reintrarea în telemuncă, acolo unde acest lucru nu afectează activitatea profesională, pe o perioadă de două săptămâni, au fost făcute teste și celorlalți angajați până acum fiind 55 efectuate, toate negative. De asemenea, accesul în sediul SDEE Transilvania Sud pentru persoanele a căror prezență nu este esențială a fost suspendat sau limitat temporar.

Adina Chirvasă