Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cehia va livra Brașovului 8 autobuze electrice în plus

Publicat: joi, 25 Iunie 2020 , ora 15.35
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Firma din Cehia, care a câștigat licitația pentru livrarea a 52 de autobuze electrice, în două contracte distincte, va mai livra municipiului Brașov alte 8 vehicule „verzi”.


Reprezentanții municipalității au anunțat că firma a mai câștigat o licitație pentru livrarea a 8 autobuze de 12 metri, ce vor circula pe liniile 4 și 16. De asemenea, vor mai livra 8 stații de încărcare lentă și 3 stații de încărcare rapidă. Autobuzele electrice sunt similare cu cele 32 de vehicule care sunt in curs de livrare.


Licitația a fost organizată de Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în cadrul unui proiect derulat în parteneriat cu Municipiul Brașov, cofinanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Finanțarea pentru celelalte 52 de autobuze electrice a venit prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Adina Chirvasă