Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două minore din Brașov, date dispărute

Publicat: joi, 25 Iunie 2020 , ora 17.18
Sursa foto IPJ Brașov
Sursa foto IPJ Brașov

Două surori din Brașov, în vârsta de 12, respectiv, 15 ani, au plecat de acasă miercuri seara, în jurul orei 22:00. Cum fetele nu au revenit până dimineața, mama lor s-a dus, joi dimineața, la ora 10:00, direct la Poliție și a anunțat dispariția celor două minore.


Semnalmentele minorei în vârstă de 15 ani: înălțime 1,65 m, greutate 56 kg, păr roșcat, ochi căprui, constituție corpolentă, fără semne particulare. La momentul plecării, aceasta purta pantaloni de culoare neagră. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.


Semnalmentele minorei în vârstă de 12 ani: înălțime 1,53 m, greutate 45 kg, păr șaten, ochi căprui, constituție slabă, fără semne particulare. La momentul plecării aceasta purta blugi de culoare neagră, bluză de culoare portocalie cu mânecă lungă, teneși sport de culoare gri. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la cele două fetițe sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sorin Țârcă