Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă o minoră dispărută în județul Brașov

Publicat: vineri, 26 Iunie 2020 , ora 11.55
Sursa foto IPJ Brașov
Sursa foto IPJ Brașov

Abia au fost găsite cele două surori din Brașov care plecaseră la mare fără să-și anunțe părinții, că o alta fată, de această dată de 16 ani, a dispărut de acasă. Minora este din localitatea Părău, iar mama sa a anunțat că a plecat de acasă miercuri, în jurul orei 13:00 și nu s-a mai întors.


Semnalmentele fetei sunt: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate aproximativ 45-50 kg, părul lung, drept, de culoare roșcat, constituție atletică.


La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză din dantelă de culoare roz închis, fustă lungă de culoare neagră, cu mărgele imprimate pe laterale, iar în picioare purta o pereche de saboți de culoare roșie.


Tânăra are asupra sa actul de identitate și certificatul de naștere.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sorin Țârcă