Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

36 de persoane în carantină și peste 1.100 în izolare, la Brașov

Publicat: luni, 29 Iunie 2020 , ora 17.04
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

36 de persoane în carantină, peste 1.100, în izolare și monitorizate la domiciliu, acestea sunt ultimele date transmise de DSP Brașov, pe tema Covid-19.


Având în vedere că, la Brașov, numărul celor infectați cu noul virus crește de la o zi la alta, depășind până acum 1.400, prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii, face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse, pentru prevenirea și limitarea extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.


Tot în acest context, polițiștii și jandarmii brașoveni au continuat misiunile de verificare. Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 1.200 de persoane și 150 de firme au fost verificate, iar acțiunile s-au finalizat cu plasarea în carantină instituționalizată a unei persoane care nu a respectat autoizolarea, după ce a fost amendată cu 1.000 de lei. Alte 5 persoane s-au ales doar cu amenzi de câte 100 de lei, pentru că nu au repsectat normele de conviețuire socială.

Camelia Vlad