Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cod galben de instabilitate atmosferică la Brașov

Publicat: luni, 6 Iulie 2020 , ora 10.37

ANM a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil luni, de la ora 12.00 până la ora 21.00. Astfel, în intervalul menționat, în zonele montane, Transilvania, Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei și Dobrogea continentală vor fi perioade cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp.


Un alt cod galben de instabilitate atmosferică va intra în vigoare la data de 7 iulie, la ora 03.00 și va fi valabil până la ora 12.00. În perioada menționată, în județul Brașov se vor semnala intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 60...80 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 50 l/mp. 

Radio România Brașov FM