Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ministrul Mediului – vizită de lucru la Brașov

Publicat: luni, 6 Iulie 2020 , ora 10.45
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

După nici o lună de la ultima vizită, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a revenit, astăzi la Brașov.


Agenda oficialului cuprinde, în prima parte a zilei, o vizită la rampa ecologică Fin-eco, unde ar trebui închise celulele nr. 1 și 2, și o dezbatere privind Strategia Forestieră Națională, eveniment care se va desfășura în Aula Universității Transilvania.


În a doua parte a zilei, ministrul va avea o întâlnire, la Consiliul Județean Brașov, cu responsabilii din domeniul protecției mediului și cu reprezentanții administrațiilor locale și județene, pentru a discuta despre calitatea aerului în municipiul Brașov și despre închiderea rampei de deșeuri industriale nepericuloase de la Timiș-Triaj.


Vizita lui Costel Alexe se va încheia spre finalul zilei după întâlnirea cu producătorii locali din județul Brașov, ocazie cu care va fi abordată procedura de obținere a mărcii înregistrate „Produs în arie naturală protejată”.

Camelia Vlad