Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Caz confirmat cu Covid-19 la Garda de Mediu Brașov

Publicat: marți, 7 Iulie 2020 , ora 13.18
foto: facebook Garda de Mediu Brașov
foto: facebook Garda de Mediu Brașov

Șapte angajați ai Comisariatului Județean Brașov al Gărzii Nationale de Mediu au intrat în izolare, după ce o colegă de-a lor a fost confirmată cu Covid-19. Potrivit șefului Gărzii de Mediu Brașov, Mircea Paraschiv, activitatea în serviciu nu a fost întreruptă, fiind asigurată de alți cinci angajați, cu acordul Direcției de Sănătate Publică Brașov, care a efectuat ancheta epidemiologică.

Mircea Paraschiv, șef Garda de Mediu Brașov:"Am o singură colegă care a fost confirmată cu Covid-19 și alte șapte persoane, în izolare. Am mai rămas în activitate cinci persoane. În urma deciziilor de la DSP Brașov, pentru toți cei care se impunea a fi izolați s-a luat această decizie, iar biroul în care lucrau ei a fost închis. În momentul de față, așteptăm o firmă să facă dezinfecția tuturor spațiilor. Noi, imediat ce am primit vestea, am luat legătura cu DSP Brașov, care a întocmit o listă cu persoanele de contact, care au fost înștiințate să rămână la rândul lor acasă"

Sursa citată a precizat că angajata confirmată cu Covid-19 a refuzat internarea, pe semnătură, astfel că la rândul ei stă acasă, în izolare. Ea și-a anunțat ieri colegii despre situație. Măsura de izolare nu i-a fost impusă și șefului Gărzii de Mediu, Mircea Paraschiv participând ieri la toate întâlnirile care au avut loc cu ocazia vizitei la Brașov a ministrului Mediului, Costel Alexe.

Camelia Vlad