Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fără grătare și fără picnic! Pandemia de coronavirus nu a trecut

Publicat: joi, 9 Iulie 2020 , ora 14.07
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

Atenție, brașoveni! Chiar dacă a venit vremea frumoasă, coronavirusul nu a plecat. Așa încât, sunt încă în vigoare regulile de protecție împotriva Covid și sunt încă locuri în care primiți amenzi de veți merge. Vorbim despre spațiile publice de relaxare, precum parcurile sau zonele de picnic.

După ce Radio România Brașov FM a atras, miercuri, atenția că, în locurile de joacă pentru copii din parcuri, copiii se joacă în voie, deși, teoretic, acestea sunt închise, polițiștii locali revin și le reamintesc brașovenilor că aceste zone sunt închise. Atât parcurile, cât și zonele de grătare. În caz contrar, vor fi aplicate amenzi, care sunt cuprinse între 500 și 1500 de lei. Deja, polițiștii locali spun că au fost date amenzi celor care au făcut grătare. De asemenea, oamenii legii vă reamintesc că, în această perioadă, cele mai importante reguli de prevenție rămân distanțarea fizică, purtarea măștii de protecție și igiena mâinilor!

Adina Chirvasă