Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mesajul ministrului Sănătății: Nu credeți că există Covid? Mergeți în spitale!

Publicat: joi, 16 Iulie 2020 , ora 16.33
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

Nu credeți că există Covid și totul pare o conspirație mondială? Mergeți în spitale! Este mesajul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, pentru toți cei care manifestă suspiciuni în legătură cu pandemia și care justifică astfel de ce nu respectă regulile de protecție anti-Covid.

“Să vină alături de noi prin spitale să vadă suferința; să vadă suferința celor care și-au pierdut pe cineva drag, vadă personal medical infectat care tocmai acest lucru îl facea, îi trata pe cei care nu au crezut”, a spus Nelu Tătaru.

Oficialul a subliniat că este necesar să fie respectate regulile de protecție anti-covid: purtatul măștii, igiena mâinilor și distanțarea.

Nelu Tătaru s-a aflat, azi, la Brașov, unde a avut o întâlnire cu autoritățile locale, pe tema Spitalului Regional, dar și cu managerii de spitale, pentruj a face o evaluare a situației.

Adina Chirvasă