Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Furnizarea apei va fi întreruptă, marți, pe 8 străzi din municipiu

Publicat: luni, 20 Iulie 2020 , ora 18.12
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Marți, furnizarea apei va fi întreruptă pe 8 străzi din Brașov, anunță reprezentanții Companiei Apa. Mai exact, nu va curge apă la robinete pe străzile Ștefan Mironescu, Aleea Petruniei, Aleea Sânzienelor, Hărmanului, Toamnei, Gării, 15 Noiembrie și Verii.

Reprezentanții Companiei vă sfătuiesc să vă asigurați rezerve de apă, dat fiind că întreruperea este progranmată între orele 8.00 și 16.00. Însă vor fi și cisterne cu apă, pe Aleea Petuniei și pe Aleea Sânzienelor.

Motivul principal al opririi de apă este legat de lucrările de investiții realizate în municipiul Brașov, mai exact cuplarea la rețeaua publică de alimentare cu apă a conductelor nou montate din fonduri europene. Lucrarea face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a rețelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Valoarea lui este de peste 19 milioane lei, cu tot cu TVA.

Adina Chirvasă