Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două facultăți și-au anunțat rezultatele admiterii. Transilvania contorizează prima medie de 10

Publicat: luni, 20 Iulie 2020 , ora 18.34
Sursa foto UNITBV
Sursa foto UNITBV

Două facultăți din cele 18 ale Universității Transilvania Brașov au afișat, deja, rezultatele admiterii. Vorbim despre Design de Produs și Mediu și Știința și Ingineria Materialelor.

La programele de licență Zi, Universitatea brașoveană numără deja și primul 10 admis. Este vorba despre un candidat cu media 10 la Bac, care a intrat la specializarea Optometrie, din cadrul facultății Design de Produs și Mediu. Acest candidat se va bucura de facilitățile acordate de instituția de învățământ superior, respectiv un laptop, cazare și masă gratuită, dacă are nevoie.

Pe de altă parte, la Știința și Ingineria Materialelor au fost mult mai puține dosare de înscriere depuse față de locurile oferite. Chiar și așa, rezultatele au fost deja afișate și pot fi accesate pe site-urile facultăților.

Alte 16 facultăți urmează să publice și ele listele cu înscrișii. Medicina va afișa în 27 și 28 iulie. Asta pentru că în 26 și 27 iulie sunt programate examene de admitere, pe fiecare specializare.

Adina Chirvasă