Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Angajat la Penitenciarul Codlea, depistat cu coronaviroză

Publicat: joi, 23 Iulie 2020 , ora 13.35
Sursa foto Facebook / Primăria Brașov
Sursa foto Facebook / Primăria Brașov

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat la testul de Covid-19, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor.


Sursa citată precizează că polițistul de penitenciare a exercitat atribuții de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea echipamentului de protecție și nu a interacționat cu persoane private de libertate. Totodată, verificările nu au relevat simptomatologie specifică Covid-19 în rândul persoanelor private de libertate, acestea fiind zilnic monitorizate de către personalul medical, potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor.


De asemenea, colegii polițistului depistat pozitiv la virusul SARS-CoV2, cu care se presupune că ar fi intrat în contact, au fost scoși din serviciu și vor rămâne în izolare la domiciliu.


Potrivit procedurii în astfel de situații, au fost dezinfectate căile de acces și spațiile de lucru, urmând a fi aplicate, în continuare, măsurile cu caracter de prevenție și recomandările Direcției de Sănătate Publică Brașov.

Camelia Vlad