Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cod galben de instabilitate atmosferică, până duminică seara, la Brașov

Publicat: vineri, 24 Iulie 2020 , ora 14.31
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

ANM a emis astăzi două avertizări cod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Brașov.

Prima avertizare cod galben este valabilă până în această seară la ora 22.00. Potrivit meteorologilor, la Brașov sunt posibile averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 30...50 l/mp.


O altă avertizare cod galben va intra în vigoare sâmbătă, 25 iulie, la ora 04.00 și este valabilă până duminică, 26 iulie, la ora 23.00. În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restranse 40...60 l/mp. 

Radio România Brașov FM