Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Final de lună festiv la Opera Brașov

Publicat: luni, 27 Iulie 2020 , ora 17.51
Sursa foto Facebook / Opera Brasov
Sursa foto Facebook / Opera Brasov

Luna lui cuptor se va încheia cu un eveniment festiv la Opera Brașov. „Seara de gală a artei lirice” va reuni, într-un singur program, atât opera, cât și opereta și baletul.

Artiștii Operei Brașov vor oferi în seara de 31 iulie, de la ora 19:00, în Grădina de Vară, unele dintre cele mai frumoase arii și duete din lirica universală. Prețul unui bilet va fi de 15 lei iar accesul spectatorilor va fi permis doar după măsurarea temperaturii, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Până la spectacolul de gală al lunii, cei mici se vor putea bucura și ei de un eveniment dedicat lor. Marți, 28 iulie și miercuri, 29 iulie, în ambele zile de la ora 10:00, copiii vor putea asista la spectacolul „Fata moșului cea cuminte”, de Florin Comishel. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

Sorin Țârcă