Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Programări doar online la Maternitatea Brașov, pentru teste Covid-19 la cerere

Publicat: marți, 28 Iulie 2020 , ora 18.50
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Maternitatea Brașov anunță că, începând de mâine, 29 iulie, programările pentru teste Covid-19 se fac doar online, pe site-ul spitalului. Acolo sunt trecuți și pașii de urmat, respectiv completarea numelui complet, a numărului de telefon, a adresei de e-mail și a codului de siguranță pentru confirmarea programării.

La testare trebuie prezentat în mod obligatoriu copiile documentelor de identitate, cartea de identitate sau pașaportul în cazul copiilor, precum și confirmarea programării primite pe e-mail.

Conducerea spitalului menționează că nu se acceptă mai multe persoane pe o singură programare, deci trebuie programare pentru fiecare membru de familie în parte. Prețul unui test Covid-19, la cerere, este 200 lei, indiferent de limba în care se eliberează rezultatele - română sau engleză, care vor fi trimise pe e-mail după 24 de ore de la data testării.

Camelia Vlad