Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PNL și-a lansat candidatul la Primăria comunei Hărman

Publicat: marți, 11 August 2020 , ora 15.50
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

PNL și-a lansat, astăzi, candidatul la Primăria comunei Hărman. „Mândru că sunt hărmănean” este sloganul de campanie al lui Onoriu Aurelian Velican, cel propus de liberali pentru funcția de primar.


Sunt născut în această comună frumoasă, am crescut și voi trăi aici, până când va vrea Dumnezeu. Alături de dumneavoastră am încredere, astăzi, că putem continua modernizarea acestei comune, una dintre cele mai frumoase comune din Hărman și, cum spun eu, o comună în care hărmănenii sunt mândri”, a spus Onoriu Aurelian Velican.



Onoriu Velican este viceprimar al comunei Hărman. El a candidat din partea PSD la alegerile precedente, însă spune că a ales să treacă la PNL pentru că aici are o echipă mult mai puternică în spate, cu ajutorul căreia poate să își ducă la bun sfârșit proiectele pe care le va propune pentru comuna Hărman. 

Sorin Țârcă