Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul rămâne pe locul al treilea la Titularizare

Publicat: marți, 11 August 2020 , ora 16.32
Sursa foto radiooltenia.ro
Sursa foto radiooltenia.ro

Brașovul rămâne pe locul al treilea în ce privește procentul de promovabilitate a profesorilor la examenul de titularizare și după rezolvarea contestațiilor.


Modificările au fost asemănătoare în județul nostru cu cele de la nivel național, astfel că avem cu 2 procente mai mulți dascăli care au obținut nota de trecere. Aceasta aduce județul la un procent de 66,1% profesori care au obținut cel puțin nota 7:00.


“Anul acesta, numărul total de contestații depuse de candidații din județul Brașov a fost de 116. În cazul a 109 contestații, notele au fost modificate, cele mai multe în favoarea candidaților. De menționat este faptul că județul nostru, cu procentul de promovare de 66,1%, se menține în continuare pe locul al treilea la nivel național, după județele Cluj și Dolj”, a spus inspectorul general adjunct, Valentin Bucur.


Repartizarea cadrelor didactice pe posturile care au fost afișate ca disponibile se va face în ședintă publică, în data de 13 august, în ordinea descrescatoare a notelor obținute.

Sorin Țârcă