Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sute de metri cubi de lemn, confiscați de Garda Forestieră Brașov

Publicat: vineri, 14 August 2020 , ora 14.31
Sursa rri.ro / pixabay.com
Sursa rri.ro / pixabay.com

230 mc de lemn de rășinoase și cherestea, dar și 140 m steri de lemn de foc au fost confiscați de Garda Forestieră Brașov în ultimele zile, în urma unor acțiuni de control desfășurate împreună cu Poliția Județeană pe drumurile publice și forestiere.

De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în cuantum de 36.000 lei, iar valoarea totală a materialelor lemnoase confiscate este de peste 65.000 lei, a anunțat Garda Forestieră Brașov.

În cazul agenților economici amendați, vor fi extinse verificările la sediile sociale și la punctele de lucru ale acestora, potrivit sursei citate, care a precizat că în continuare vor fi organizate acțiuni de verificare și control a transporturilor de materiale lemnoase pe drumurile publice și forestiere, atât pe timp de noapte cât și pe timp de zi.

Camelia Vlad