Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Achiziții ale CJ Brașov de aproape 75 de milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din județ

Publicat: miercuri, 19 August 2020 , ora 11.34
Sursa foto Facebook / Brasov Airport
Sursa foto Facebook / Brasov Airport

Consiliul Județean Brașov a început evaluarea ofertelor depuse pentru trei achiziții importante, una destinată dotării Aeroportului Internațional Brașov și două privitoare la modernizarea infrastructurii rutiere.


Valoarea totală a acestora este de circa 75 milioane de lei. Achiziția pentru aeroportul de la Ghimbav este structurată pe trei loturi de echipamente, valoarea acestora fiind estimată la aproape 2,5 milioane de lei.


„Sunt 3 achiziții importante. Una dintre ele se referă la Aeroport - este vorba despre achiziționarea de echipamente necesare funcționării aeroportului. Cel de al doilea proiect se referă la DJ 132 Rupea - Homorod - Mercheasa - Jimbor - limită județ Harghita, iar cea de a treia ofertă se referă la realizarea Proiectului Tehnic și a execuției lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 113 Sânpetru (DJ 103) Preventoriu TBC – Sânpetru, în valoare de aproximativ 5 milioane de lei”, a spus președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.


Licitațiile s-au închis ieri, iar în perioada următoare, conform procedurilor legale, ofertele depuse pentru cele trei achiziții urmează să fie evaluate din punct de vedere tehnic și financiar.

Camelia Vlad