Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Așa ar putea arăta viitorul Spital Regional al Brașovului

Publicat: luni, 24 August 2020 , ora 22.21
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov
Consorțiul selectat de BERD pentru proiectul Spitalului Regional de Urgență Brașov a trimis Primăriei, spre analiză, conceptul preliminar al viitorului spital și primele imagini ale viitorului complex medical.

„Conceptul este o prezentare preliminară a ideilor pe care specialiștii le au în acest moment și care descrie vizual faza în care se află acest proiect. Specialiștii au bazat acest concept preliminar pe datele din Studiul de prefezabilitate elaborat de Municipiul Brașov în anul 2019“, a spus Özgür Tengirșenk, director proiect din partea BTY.

Reamintim că Ministerul Sănătății a emis deja ordinul prin care este confirmat faptul că Spitalul de la Brașov va fi unul regional și care stabilește că județele Harghita și Covasna sunt arondate Spitalului Brașov. 

Acest ordin a dat și undă verde echipei de experți ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare – BERD, care a putut continua elaborarea studiului de fezabilitate și a documentației necesare atribuirii contractului de parteneriat public-privat pentru proiectare și execuție.
Adina Chirvasă