Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrările la Sala Polivalentă ar putea începe la sfârșitul acestui an

Publicat: vineri, 28 August 2020 , ora 12.48
sursa foto: Primăria Brașov
sursa foto: Primăria Brașov

Lucrările la Sala Polivalentă ar putea începe la sfârșitul acestui an, potrivit premierului Ludovic Orban. Prim-ministrul spune că acest termen este de luat în considerare în cazul în care nu vor fi contestații ale licitațiilor organizate.

Sala Polivalentă de la Brașov va fi construită pe locul fostului Stadion Municipal, iar, pe lângă sala de sport, aici vor exista numeroase alte facilități pentru practicarea mai multor sporturi.

Primarul municipiului Brașov George Scripcaru a prezentat proiectul noii baze sportive, care va curpinde două săli – una de 11.500 de locuri și o alta mai mică, de 1.500 de locuri – un teren de fotbal, mai multe terenuri de tenis, o parcare de peste 700 de locuri.

Proiectul Sălii Polivalente este unul în valoare de peste 400 de milioane de lei, iar termenul de execuție este de 36 de luni. Primăria Brașov a plătit deja o parte din cheltuieli, iar primarul George Scripcaru a spus că va suporta și alte costuri ale finalizării proiectului, alături de Guvernul României.

Sorin Țârcă