Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiectul Sălii Polivalente mai are nevoie de o Hotărâre de Guvern pentru aprobarea realizării investiției de către CNI

Publicat: miercuri, 9 Septembrie 2020 , ora 10.47
sursa foto: Primăria Brașov
sursa foto: Primăria Brașov

Proiectul Sălii Polivalente Brașov a primit, marți, avizul Comisiei interministeriale. Aceasta este ultima etapă înainte de aprobarea Hotărârii de Guvern prin care această investiție va fi realizată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.


Primăria Brașov a eliberat, deja, autorizația de construire pentru acest obiectiv, a recepționat proiectul tehnic, iar după aprobarea în Guvern a investiției, se va putea lansa licitația de lucrări.


Conform documentației, capacitatea Sălii Polivalente va fi de peste 11.000 de locuri, din care 10.000 în sala principală. Complexul va putea găzdui și evenimente sportive, și alte tipuri de evenimente de mare anvergură. Costul investiției este estimat acum la peste 355 de milioane de lei. Însă, în noiembrie 2019, costul investiției era estimat la aproape 280 de milioane lei.

Adina Chirvasă