Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproape 38 de milioane de lei în plus a alocat Consiliul Judetean Brașov la rectificarea bugetară

Publicat: joi, 10 Septembrie 2020 , ora 11.34
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

37,93 de milioane de lei în plus a alocat Consiliul Judetean Brașov la rectificarea bugetară adoptată de aleși în ședința extraordinară de azi.


25 de milioane din acești bani înseamnă sume defalcate din TVA – bani veniți de la Guvernul României pentru Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav – 760.000 de lei sunt subvenții primite din Fondul pentru Intervenții la dispoziția Guvernului și 11,17 milioane sunt din excedentul Consiliului Județean Brașov, pentru acoperirea cheltuielilor de personal la Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului.


„În principal, această rectificare este făcută datorită faptului că am primit o alocare din fondul de rezervă al Guvernului, de 25 de milioane de lei, pentru aeroport. De asemenea, au existat și alte capitole în cadrul bugetului care au fost rectificate”, a spus Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.


Cea mai mare parte din bugetul propriu al Consiliului Județean este îndreptată către DGASPC Brașov, instituție care a primit și la această rectificare de buget o sumă importantă. 

Sorin Țârcă