Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Licitație pentru creșa din Tractorul-Coresi

Publicat: vineri, 11 Septembrie 2020 , ora 14.56
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Municipalitatea brașoveană, prin Serviciul Public Administrare Creșe, a lansat licitația pentru proiectarea și construirea noii creșe din zona Tractorul – Coresi.


Documentația de achiziție a fost transmisă în data 9 septembrie 2020, către Agenția Națională de Achiziții Publice, în vederea verificării, înainte de publicarea anunțului în SICAP.


Valoarea estimată a proiectului este de peste 9,7 milioane lei, iar durata de implementare de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.


Noua creșă ce va deservi zona Tractorul – Coresi va fi o clădire specială, în regim Demisol+Parter+Etaj, cu o capacitate de minim 64 de locuri și va cuprinde dotările necesare pentru cinci grupe de copii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 3 ani.


Terenul pe care va fi construită creșa, situat pe strada Turnului nr. 5, a fost donat de unul dintre dezvoltatorii imobiliari din zonă.

Fațada va fi izolată cu vată minerală, pentru un consum energetic redus și finisată decorativ cu cărămidă.

Sorin Țârcă