Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Centrul de Agrement și Divertisment din Poiană, redeschis de astăzi

Publicat: marți, 15 Septembrie 2020 , ora 18.56
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

De astăzi, Cerntrul de Agrement și Divertisment din Poiană a fost redeschis, după jumătate de an de când a fost închis, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Cei interesanți pot face, de marți până duminică, între orele 12.00 și 20.00, bowling, biliard, tenis de masă, minigolf. Luni este închis.

Pentru escaladă, programul este, de marți până vineri, între 16.00 și 20.00, iar sâmbătă și duminică, între 12.00 și 20.00.

La intrare va fi măsurată temperatura clienților, care nu trebuie să depășească 37,3 grade C, aceștia vor trebui să respecte distanțarea, iar masca va fi obligatorie în spațiile interioare comune.

Administratorii au anunțat că sunt asigurate toate măsurile de siguranță pentru prevenirea îmbolnăvirii cu Covid 19. Recomandată este plata cu cardul.

Administratorii au mai anunțat, în iulie, că au redeschis Centrul, însă au revenit la nici o oră, cu precizarea că nu este încă deschis.

Adina Chirvasă