Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zona nouă din cartierul Tractorul va avea iluminat public aproape peste tot, până la sfârșitul anului

Publicat: miercuri, 16 Septembrie 2020 , ora 15.53
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Până la sfârșitul anului, 85% din zona nouă a cartierului Tractorul va fi iluminată public, promit reprezentanții municipalității. Primăria a finalizat deja lucrările de extindere a iluminatului public pe majoritatea străzilor din zona nouă a cartierului Tractorul cuprinse în pachetul de investiții dedicat acestui serviciu public.


Lucrările presupun realizarea unui sistem de iluminat nou, compus din rețele de alimentare subterane, stâlpi metalici și aparate de iluminat cu tehnologie LED, precum și implementarea unui sistem de telegestiune, pe străzile aflate în domeniul public și care asigură accesul la casele sau ansamblurile de blocuri din acest cartier.


Realizarea acestui proiect în zona nou din Tractorul face parte dintr-un proiect mai amplu de extindere a iluminatului public în noile cartiere. Pfroiectul a început din 2018, cu cartierul Stupini. Valoarea întregului contract se ridică la peste 12 milioane lei, bani din bugetul local.

Adina Chirvasă