Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Handbalul masculin brașovean este reprezentat la turneele finale

Publicat: marți, 28 Mai 2019 , ora 7.32

Echipa de handbal - juniori 3 a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a încheiat un sezon foarte bun, la finalul căruia a reușit participarea la Turneul Final al Campionatului Național.

Băieții pregătiți de Titus Donosa, Dorin Cean și Mircea Iordan au avut parte la tuneul final, de la Buzău, de o grupă din care au făcut parte trei dintre cele mai bune echipe ale sezonului precedent, campioana CSM Bacău, vicecampioana CSM București și deținătoarea locului patru CSO Mizil. Podiumul Campionatului Național de juniori 3 a fost ocupat de LPS Suceava, CSM București și CSM Bacău.

Echipa de handbal masculin, juniori 4, a Clubului Sportiv Transilvania Brașov, condusă de Titus Donosa a obținut și ea calificarea la turneul final care va avea loc la jumătatea lunii iunie. Trupa de juniori 5 de la Transilvania, pregătită de Cristi Filip, se va afla la finalul acestei săptămâni la startul Festivalului Național de Minihandbal de la Târgu Jiu.

Dorin Dușa