Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Halep și Begu sunt în turul trei la French Open

Publicat: vineri, 31 Mai 2019 , ora 7.24

Simona Halep a obținut biletele pentru turul trei la Roland Garros. Halep, ocupanta poziției a treia a ierarhiei mondiale, a trecut în turul secund al competiției de la Paris după Victoria în trei seturi, scor 6-4, 5-7, 6-3, în fața polonezei Magda Linette (87 WTA), terminat în trei seturi, 6-4; 5-7; 6-3. În 16-zecimile de la French Open, Simona Halep, deținătoarea trofeului, va juca împotriva învingătoarei din partida ce le opune pe Aleksandra Krunic (Serbia; 76 WTA) și Lesia Tsurenko (Ucraina; 27 WTA). Meciul dintre cele două a fost întrerupt la scorul de 7-5, 5-7, 6-6 și se va relua astăzi.

Jucătoare de tenis Irina Begu a trecut în turul trei al turneului de la Roland Garros după cea învins-o în trei seturi pe Karolina Muchova din Cehia. Begu a pierdut primul set, scor 1-6, dar și le-a adjudecat pe următoarele cu 6-3 respectiv 6-4. În turul trei Begu o va întâlni pe Amanda Anisimova, în vârstă de doar 17 ani, din Statele Unite ale Americii, care a dispus, 6-4, 6-2, de Arina Sabalenka.

Din păcate Sorana Cârstea a fost eliminată în turul doi la French Open de sportiva de pe locul 137 WTA Aliona Bolsova. Jucătoarea născută în Moldova, dar care reprezintă Spania, s-a impus în două seturi 7-6,7-6 după o oră și 40 de minute. Pentru prezența în turul doi al turneului din capitala Franței, Cârstea va fi recompensată cu 87.000 și 70 de puncte în clasamentul WTA.

Răzvan Țirea