Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul va avea gimnastică și la nivel de seniori

Publicat: duminică, 2 Iunie 2019 , ora 9.51

Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov va avea și o secție de gimnastică pentru seniori. În acest sens, viceprimarul Brașovului, Costel Mihai a propus Consiliului Local un amendament, astfel încât sportivii juniori care se pregătesc, acum, la Brașov să își poată continua activitatea tot în orașul natal și după împlinirea vârstei de 18 ani.

Proiectul este susținut de președintele Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, care a dat asigurări că va acorda tot sprijinul pentru afilierea noii secții. Și asta cu atât mai mult cu cât municipalitatea brașoveană intenționează să construiască o nouă sală de gimnastică. Studiul de fezabilitate a fost, deja, realizat, iar în acest moment se lucrează la proiectul tehnic. La toamnă, autoritățile locale vor lansa și licitația pentru construcția propriu zisă a noii săli. În ultimii 30 de ani, gimnaștii brașoveni au obținut aproape 400 de medalii în competiții naționale și internaționale.

Monica Neacșu