Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pierdere importantă pentru fotbalul brașovean

Publicat: miercuri, 17 Iulie 2019 , ora 11.34

AFC Hărman, echipă care în ultimii ani a avut prestații bune în Liga a 3-a, nu va continua în acest eșalon și în viitorul sezon. Apăsați de probleme financiare încă de la începutul acestui an cei din conducerea clubului trebuiau să vireze către FRF, pe lângă garanția financiară și o datorie de 20.000 lei. În aceste condiții conducerea clubului a decis să nu se înscrie și pe viitor să facă demersurile pentru a evolua în Liga a 4-a.

Pe de altă parte, după un sezon reușit în Liga a treia, Olimpic Cetate Râșnov a anunțat că s-a înscris și pentru sezonul viitor. Râșnovenii au virat în conturile Federației Române de Fotbal suma de 20.000 de lei drept garanție financiară .

Fără datorii în startul noului sezon și cu o serie de transferuri deja perfectate, gruparea din Râșnov este cea mai stabilă organizație la nivelul Ligii a treia din județul Brașov.

Adrian Susanu