Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Reacții la tragerea la sorți la handbal

Publicat: miercuri, 17 Iulie 2019 , ora 16.21
Sursa foto Corona Brasov
Sursa foto Corona Brasov

Conducerea echipei de handbal feminin Corona Brașov a transmis primele impresii după aflarea rezultatelor tragerii la sorți din Cupa EHF.

Brașovencele vor intra în competiție direct în turul al doilea, când vor întâlni învingătoarea dintre echipa spaniolă Amara Bera Bera, o mai veche cunoștință a clubului de sub Tâmpa, și formația elvețiană LK Zug Handbal.

Ion Crăciun, antrenorul Coronei, este sigur că va întâlni echipa bască, una mult peste cea din Țara Cantoanelor. Tehnicianul brașovencelor crede că, în ciuda faptului că a suferit multe schimbătri în lot, Super Amara Bera Bera rămâne o echipă care poate pune probleme, motiv pentru care trebuie să pregătească foarte bine această dublă.

Crăciun spune că a urmărit formația iberică și aceasta are un joc imprevizibil, cu o apărare agresivă și un contraatac rapid.

La rândul său, președintele Liviu Dragomir spune că întreaga conducere și-a dorit mult o nouă calificare în cupele europene și are încredere că, deși echipa este tânără, fetele pot face o figură frumoasă.

Sorin Țârcă