ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri sportive Înapoi

Echipa de handbal Corona Brașov va începe, la finalul acestei săptămâni, seria meciurilor amicale

Publicat: joi, 25 Iulie 2019 , ora 12.13
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Echipa de handbal Corona Brașov va începe, la finalul acestei săptămâni, seria meciurilor amicale.

Formația brașoveană va juca două partide, la Brașov, în compania formației CSM Unirea Slobozia. Vineri, primul meci se va disputa la ora 17.00, urmând ca a doua partidă să se dispute sâmbătă, de la ora 11.00.

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun, a declarat că este mulțumit de felul în care s-a prezentat echipa în prima parte a pregătirii și are încredere că o să vadă aceeași implicare și în jocurile de verificare. 

Deși avea în program participarea la turneul de la Craiova, Corona nu va mai face deplasarea, staff-ul tehnic urmând a reface programul din acea perioadă. 

Astfel, pentru luna august, handbalistele Coronei vor avea următorul program de meciuri amicale: în perioada 2-3 august, Corona Brașov va participa la un turneu amical la Râmniciu Vâlcea, alături de echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova și HC Zalău.


Tot în luna august, în perioada 16-17 august, Corona va organiza un turneu amical, pe teren propriu, la care vor participa Rapid, Gloria Buzău și CSM Unirea Slobozia. Pe finalul lunii august, Corona se va deplasa la Podravka tot pentru un turneu de verificare.

Mihai Cojocaru