Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Demisie la Corona Brașov, după scandalul de dopaj

Publicat: marți, 10 Decembrie 2019 , ora 11.33
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Liviu Dragomir, directorul interimar al clubului Corona Brașov, a anunțat, în conferința de presă care este în plină desfășurare la această oră că își va da demisia, după scandalul de dopaj în urma căruia echipa de handbal de la clubul sportiv brașovean a fost suspendată din toate competițiile internaționale și naționale.

........................

UPDATE

În conferința de presă în care și-a anunțat demisia de la CSM Corona Brașov, fostul director interimar Liviu Dragomir a încercat să clarifice felul în care s-a ajuns ca echipa de handbal feminin să fie exclusă din competițiile interne și internaționale în urma folosirii de către jucătoare a unei terapii cu laser intravenos, interzisă de agenția internațională antidoping. Fostul conducător a anunțat că își asumă răspundere deciziei de a trimite echipa la această terapie, dar că medicul echipei a fost cel care a propus-o în primă fază, pe lângă alte modalități de recuperare de la aceeași clinică și de la alte două instituții medicale.

Dragomir a anunțat că, pe lângă handbaliste, de serviciile clinicii au mai beneficiat și trei hocheiști, care însă nu au folosit terapia cu laser intravenos.

O delegația a Agenției Naționale Antidopind va ajunge miercuri la Brașov pentru a face verificări și în cazul hocheiștilor. Între timp handbalistele își așteaptă sancțiunile din partea Agenției Naționale Antidopig, iar o decizie în aceast caz este așteaptă până la finalul acestei luni.

Saviana Russu