Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nou transfer la echipa de hochei Corona Brașov

Publicat: miercuri, 11 Decembrie 2019 , ora 13.38
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Echipa de hochei Corona Brașov a anunțat transferul jucătorului ucrainian Albert Zagidulin.

Atacantul de 30 de ani a evoluat ultima dată la Hochei Club Gheorgheni, iar în România a mai evoluat pentru Dunărea Galați.

Zagidulin este un jucător spectaculos care a avut o evoluție bună în acest sezon și în Erste Liga unde în 14 meciuri are 12 puncte marcate pentru cei din Gheorgheni.

Pentru Corona Brașov poate debuta în Cupa României pe 18 decembrie în meciul de deschidere al brașovenilor contra celor de la Sportul Studențesc.

Conducerea Coronei Brașov așteaptă acum și finalizarea procesului în care hocheistul ceh Radim Valchar, aflat în litigiu cu formația din Miercurea Ciuc încercă să devină jucător liber de contract. Dacă se va întâmpla acest lucru cel mai probabil el va semna cu formația brașoveană.

Lui Valchar îi mai trebuie cel puțin un meci în acest sezon în campionatul României pentru a putea fi selecționat la echipa națională.

Adrian Susanu