Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de hochei a clubului CSM Corona Brașov a avut prima întâlnire pentru noul sezon

Publicat: miercuri, 27 Mai 2020 , ora 14.35
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Echipa de hochei a clubului CSM Corona Brașov a avut prima întâlnire pentru noul sezon. La prima întâlnire a participat și viceprimarul Mihai Costel, cel mandatat să preia situația hocheiștilor după dificultățile din startul pandemiei de coronavirus.


Deși nu au fost încă semnate noi contracte clubul a ajuns la înțelegeri cu majoritatea sportivilor autohtoni, nucleul de bază din sezonul trecut urmând să continue și în acest an. Vor face parte din lot și Albert Zagidullin și Radim Valchar cei care au luat cetățenia anul trecut. De asemenea lotul seniorilor va avea în componență și stranieri dar și câțiva juniori din propria pepinieră.


În acest moment clubul își dorește participarea în Erste Liga competiție româno-maghiară de hochei alături alte două formații din România, Sport Club Miercurea Ciuc și HC Gheorgheni dar și de 7 echipe din Ungaria. Situația însă nu este încă finalizată în această competiție după ce Federația Internațională a sugerat că din următorul sezon competițiile inter țări să fie limitate pentru a diminua riscul de expunere la Coronavirus pe timpul pandemiei.


Unele competiții din Europa au anunțat deja că vor limita prezența echipelor din alte țări pentru noul an competițional.

Adrian Susanu