Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Emil Nestor, record al traseului de viteză de la Cheile Grădiștei

Publicat: luni, 22 Iunie 2020 , ora 11.47
Sursa foto facebook.com/FRAS.RO
Sursa foto facebook.com/FRAS.RO

Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă desfășurată la Cheile Grădiștei duminică a fost câștigată de Emil Nestor cu timpul cumulat de 3 min 41 secunde.


Nestor a stabilit și un record al traseului de viteză de la Cheile Grădiștei, după ce a făcut urcarea în prima manșă cu timpul de 1 min 43 secunde 928 de miimi.


Pe locul secund s-a clasat campionul național de raliuri Simone Tempestini podiumul fiind completat de Radu Benea.


Brașoveanul Dan Gîrtofan care deocamdată nu are buget pentru campionatul național de raliuri a încheiat pe locul 5. Cursa de la Cheile Grădiștei a fost primul eveniment sportiv desfășurat în județul Brașov în timpul pandemie de coronavirus.


Sunt emoționat mai rău decât la prima mea competiție pentru că am avut o responsabilitate enormă, având în vedere că am avut prima competiție după închiderea tuturor competițiilor și eu zic că toată lumea, și sportivii și puținii fani care au ajuns în zonă au respectat și au fost responsabili și sperăm că, de aici încolo vom fi cu toții responsabili”, a spus Bela Stoica, organizator.



Etapa a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă se va desfășura pe 4 și 5 iulie, la Reșița.

Adrian Susanu