Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Școala de fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov - în topul academiilor de fotbal din țară

Publicat: joi, 20 August 2020 , ora 14.27
Sursa foto Facebook / ACS Kids Tâmpa Brașov
Sursa foto Facebook / ACS Kids Tâmpa Brașov

Școala de fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov se află, pentru al doilea an la rând, în topul academiilor de fotbal din țară, conform clasificării realizate de Federația Română de Fotbal și dată publicității în aceste zile.


Gruparea „alb-albastră” ocupă poziția cu numărul 16 în cea mai recentă ierarhie a fotbalului juvenil românesc, fiind totodată prima din județul Brașov.


CSM Făgăraș locul 54 și pe CSȘ Brașovia poziția 63 sunt celelalte reprezentante ale județului în clasamentul ce cuprinde 69 de locuri. Și în acest an cea mai bună școală de fotbal din România este FC Viitorul urmată de FCSB și FC Dinamo 1948.


Procedura de evaluare a academiilor de fotbal din România acoperă 7 domenii fundamentale pentru performanța în fotbalul juvenil. Kids Tâmpa va avea echipe în toate cele patru Ligi ale Elitelor care vor începe în această toamnă: U19, U17, U16, U15.

Adrian Susanu