Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Podium pentru micii poloiști

Publicat: miercuri, 14 Octombrie 2020 , ora 13.01

Cei mai mici poloiști brașoveni, de la centrul de copii și juniori de la polo au încheiat pe locul doi primul turneu de calificare la turneul final - copii 2008-2009, zona nord, din Campionatul Național de Polo pe apă.


Micuții sportivi brașoveni de la centrul de juniori al Coronei, antrenați de Maxim Crișan au avut evoluții bune, la Arad, acolo unde au reușit 3 victorii, un egal și au înregistrat și o înfrângere.


Componența echipei și golurile marcate pe parcursul turneului a fost următoarea: Apostolescu Luca – 13 goluri și Crișan Andrei 15 au fost cei mai buni marcatori pe parcursul turneului.


La finalul acestei săptămâni încep competițiile și pentru juniorii 3, antrenați de Bogdan Giuclea, aceștia urmând să joace la Brașov, în acest weekend. La finalul săptămânii viitoare, tot în bazinul de la Brașov se va disputa și primul turneu al juniorilor 1, echipă antrenată de Eduard Andrei.

Adrian Susanu